INDONESISCH CHINEES RESTAURANT JUMBO

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1323 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Indonesisch Chinees Restaurant Jumbo. Meer weten? Ontdek meer

30 jan 2023 om 17:27 Ruim 1,5 uur moeten wachten, en zelf bellen om te vragen waarom het zo lang duurt. Kipsate was als beton, niet te eten. Rest wel OK, alleen had het warmer gekund. Ben beter gewend hier.
29 jan 2023 om 21:14 Koud en niet lekker. Zonde van mijn geld. Ik bestel hier niet weer.
23 jan 2023 om 16:36 Het meeste eten was koud
23 jan 2023 om 12:42 Eten rond 18:00 besteld was er rond 19:30 en het eten was koud
21 jan 2023 om 15:43 Goed eten, alleen de Haaienvinnensoep al 2x smaakloos, deze bestel ik hier niet meer...
9 jan 2023 om 16:22 Alles was prima!
8 jan 2023 om 19:53 Jammer dat het op het verkeerde adres werd afgeleverd, na een screenshot te hebben gemaakt van het goede adres, wilde ze me nog niet geloven dat hun verkeerd zaten niet ik..... dit s de zoveelste keer dat er iets niet klopt.....
8 jan 2023 om 19:40 Nasi vergeten, werd na 10 minuten nabezorgd
5 jan 2023 om 20:51 Lekker eten en klantvriendelijk.
1 jan 2023 om 21:03 Zet de bezorgtijden netjes op je site en laat geen 20 minuten op de tracker staan dat de bezorger elk moment kan aanbellen . Bij bellen naar het restaurant word je nog zwaar onbeschoft te woord gestaan dat ze het druk hebben.Neem geen bestellingen aa
1 jan 2023 om 20:07 Meer als 2 uur
29 dec 2022 om 19:59 Alles was lekker